21/03/2021 19:35:03 - 07/04/2021 19:35:03 - 422 Okunma

İlker Gönen’ in katılımlarıyla 14.03.2021 tarihinde “Kripto Paraların Geleceği, Hisse Senetlerinin ve Portföy Oluşturmanın Önemi” konulu konferansımızı gerçekleştirdik. İlker Bey bizlere kendisinin nasıl iş hayatına katıldığını, azminden, hedeflerinin olduğundan ve genç yaşta hedeflerine ulaştığından bahsetti. Bizlere bu yolda tavsiyeler verdi. 18 yaş üstü kişilerin yatırımcı olarak adlandırıldığından bahsetti. Gelir tiplerinin; Harçlık, ticaret, maaş ve serbest gelir olduğundan bahsetti. Birikim amaçlı paranın durmasının yanlış olduğunu ve duran paranın zaman içerisinde değer kaybedebileceğinden bahsetti. Bir paranın yatırım olarak kullanılması için o paranın, bireyin normal yaşantısını etkilemeyen bir para olması gerektiğini bu vasıta ile de o parayla yatırım yapılabileceğinden bahsetti. Yatırımın yurt içi ve yurtdışı piyasalarda yapıldığından ve bu iki tür yatırımın nasıl yapıldığından bahsetti.

Kripto paraların gelecekte daha fazla yaygınlaşacağını dile getiren Gönen, kripto piyasasına girerken sabırlı olunması gerektiğini aksi taktirde oluşabilecek olumsuz durumlarda psikolojik problemler yaşanılabileceğinden bahsetti. Yatırımı tek bir ürüne değil de çeşitli ürünlere yapılması gerektiğini, portföy oluştururken farklı sektörlerede yönelinmesi gerektiğini dile getirdi. Konferansımız öğrencilerimiz tarafından gelen sorular ile interaktif bir şekilde gerçekleşti. Katılımları için Sayın İlker Gönen’e, değerli öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yatırım KLÜ LOJİSTİK Webinar

Afiş