23/03/2020 16:58:06 - 23/03/2020 16:58:06 - 36830 Okunma
Kırklareli üniversitesi Lojistik Kulübü tarafından 02/03/2020 tarihinde Danone’ye teknik gezi düzenlenmiştir. Lojistik Yöneticisi Recep Özen ve İnsan Kaynakları personeli Sevdiye Arıcıoğlu tarafından öğrencilerimize  soğuk depoları hakkında bilgi verildi ve gezdirildi. Depo içindeki raf sistemleri, RFID sistemi, ürünlerin hangi koşullarda depolanması gerektiği anlatıldı. El terminali kullanımı ile sipariş toplama süreci anlatıldı. Kıdemli takım lideri Ali Dinçer ve Vardiya Mühendisi Volkan İrencin tarafından öğrencilerimize üretim tesisi hakkında bilgi verildi ve üretim sürecinden bahsedildi. Öğrencilerimizden gelen soruları özenle yanıtlayıp, ikram da bulunmuşlardır. Danone yetkililerine ve öğrencilerimize aktardıkları bilgiler için teşekkür ediyoruz.
Üretim Danone

Danone