Bu Web Sitesi Alperen GENÇ Tarafından Tasarlanmıştır.
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
KLU Lojistik Kulübü
24/02/2020 23:02:47 - 24/02/2020 23:02:47 - 48149 Okunma
Kırklareli Üniversitesi Evrimleşen Lojistik ve Yeni Nesil Ticaret Kültürünün Lojistiğe Etkileri konusu kapsamında Klu Lojistik Kulübünün katkılarıyla 19/02/2020 tarihinde konferans düzenlenmiştir. Aramex Genel Müdürü Sayın Tolgahan Bulut ve Aramex Ürün Müdürü Sayın Elif Segah Toker’in konuşmacı olduğu konferans, Yüksekokulumuzun öğrencileri ve akademik personel katılımlarıyla gerçekleşmiştir. Sayın Toker, Havacılık Alanında İnsan Yetiştirme ve Uluslararası Eğitim Akreditasyonları adlı konuşmasını gerçekleştirip, havayolu taşımacılığında kalifiyeli insan gücü öneminden, havayolunda tehlikeli maddelerin taşınmasında, havayolu taşımacılığının gelişim sürecinden bahsetmiştir.
Sayın Bulut, Evrimleşen Lojistik, E-ticaret, Evrimleşen Nakliye hakkında bilgi vermiştir. 2010 yılında Türkiye pazarına giren Aramex, kalifiyeli insan gücü ile bugünlere başarılı  bir şekilde geldiğini anlatmıştır. Sayın Bulut yabancı dil öğrenilmesi gerektiği, fikir ve vizyon hakkında öğrencilerimize tavsiyelerde bulunmuştur. Öğrencilerimizin mezun olduktan sonra iş hayatı için yapmaları gereken, iş başvuru sürecindeki konuların önemini vurgulamıştır.
Öğrencilerimiz tarafından gelen soruları yanıtlamışlardır. Klu Lojistik Kulübü başkanı Veysel Karaca ve başkan yardımcısı Nehir Özenmez,  Sayın Toker ve Sayın Bulut’a katılımları için plaket takdim edilip, konferansımız son bulmuştur. Katılımları için Sayın Toker ve Sayın Bulut’a teşekkür ediyoruz.
KLU

Facebook Twitter Google Plus
Aramex
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.