23/01/2020 16:15:17 - 25/01/2020 16:15:17 - 53244 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Lojistik Kulübü tarafından, "Lojistikte Yeni Eğilimler ve Kariyer Hedefi" başlıklı konferans, 26.11.2019 tarihinde Lüleburgaz Yerleşkesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilmiştir. Kariyerinde Horoz Lojistik A.Ş’de Lojistik Depo Müdürü, Borusan Lojistik de Operasyon Müdürlüğü, DB Schenker Arkas Nakliyat ve Tic. A.Ş’de Lojistik Merkezi ve Operasyon Müdürü olarak görev alan, Lise ve Üniversitelerin lojistik bölümü öğrencilerine ve lojistik sektöründeki işletmelere danışmanlık hizmeti veren Sayın Gürkan Kavrazlı’nın konuşmacı olduğu konferansa, Yüksekokulumuz öğrencileri ve akademik personeli katılmıştır. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konferansta Sayın Kavrazlı, iş hayatı ve hayat tecrübelerinden dijital imza, RFID, robot teknolojileri, sürücüsüz araçlar ve dronelar hakkında bilgi vermiştir.

Gürkan Kavrazlı

Gürkan Kavrazlı